Als een zaadje in de donkere grond, tot een bloem lachend naar de zon. Ruimte om te snoeien, groeien en bloeien is wat ik verlang voor een ieder van ons.

Zoals er seizoenen zijn in de natuur, is dat er ook voor mensen. Mijn naam is Sanne, 29 jaar en een trotse keientrekker (Amersfoorter). Ik hou van groei, leren en resultaat. Maar ook van snoeien, de zoektocht naar wie ik vandaag ben en wie ik morgen zal zijn. Waarom we doen wat we doen en wat ons drijft en motiveert of juist demotiveert in dit leven. Ik ben van nature een levensgenieter en optimist, maar vaak ervaar ik druk om te presteren; wat ik vandaag bedenk moet ik morgen al zijn. En ik bedenk zeker al 10 dingen voor het ontbijt. Resultaten meet ik het makkelijkste aan de bevestiging van anderen. Het liefst hoor ik iedere dag dat ik er mag zijn, mag bestaan. Maar eigenlijk ben ik gewoon een meisje in het veld, ergens geplant en door alle seizoenen heen in proces. Net als jij.

Met ‘a Girl in the Field’ probeer ik voor mezelf een ruimte te creëren waar ik mag groeien, ontdekken, bloeien en snoeien. Ik vind het leuk als andere genieten van de kleuren die ontstaan wanneer het licht op mij weerkaatst. Net zoals ik geniet van alle verschillende kleuren van de mensen om mij heen. 

This is me; just a girl in the field.

Van een zaadje in de donkere grond, tot een bloem lachend naar de zon.
Ruimte om te snoeien, groeien en bloeien is wat ik verlang voor een ieder van ons.

Zoals er seizoenen zijn in de natuur, zijn die er ook voor mensen. Mijn naam is Sanne, 30 jaar en een trotse keientrekker (Amersfoorter). Ik hou van groei, leren en resultaat. Maar ook van snoeien, de zoektocht naar wie ik vandaag ben en wie ik morgen zal zijn. Waarom doen we wat we doen? Wat drijft en motiveert ons? Of wat demotiveert ons in dit leven?

Van nature ben ik een levensgenieter en optimist, maar vaak ervaar ik druk om te presteren. Omdat wat ik vandaag bedenk, ik morgen al wil zijn. En ik bedenk zeker al 10 dingen voor het ontbijt.. Resultaten meet ik het makkelijkste aan de bevestiging van anderen. Het liefst hoor ik iedere dag dat ik er mag zijn, dat ik mag bestaan. Maar eigenlijk ben ik gewoon een meisje in het veld, ergens geplant en door alle seizoenen heen in proces. Net als jij. Net als een ieder van ons. 

Met ‘a Girl in the Field’ probeer ik voor mezelf een ruimte te creëren waar ik mag groeien, ontdekken, bloeien en snoeien. Ik vind het leuk als andere genieten van de kleuren die ontstaan wanneer het licht op mij weerkaatst. Omdat ik geniet van alle verschillende kleuren van de mensen om mij heen. 

This is me; just a girl in the field.

Sanne Aarsman
Illustrator

a girl in the field producten zijn verkrijgbaar bij:

Eemlandhoeve

Bisschopsweg 7
3752LK Bunschoten-Spakenburg

Kroast

Kleine Koppel 36
3812 PH Amersfoort

Lef!

Markt 18
3901 DN Veenendaal

Pepp Centre

Bisschopsweg 7
3752LK Bunschoten-Spakenburg

in den Grooten Slock

Langestraat 95
3811 AD Amersfoort

ouwehands dierenpark

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

de nieuwe graanschuur

Bloemendalsestraat 19
3811EP Amersfoort

Buitenhorst vers & Smakelijk

Meentweg 10
6721NW Bennekom

Livingstone

Groenmarkt 11
3811 CP Amersfoort

de coupure

Dorpsstraat 2
8899 AH Oost-Vlieland

het lokaal

Oliemolenhof 90
3812 PB Amersfoort