Leren aquarelleren

Ontdek de wereld van water en pigment in de workshop aquarel

Hou je van tekenen of schilderen? Of heb je altijd nog een wens om je te kunnen uiten in creatieve expressies? Dan is een workshop aquarel een goeie instapper! Tijdens de workshop krijg je tips en tricks over de techniek van aquarel verf, mag je ontdekken wat de verschillende reacties zijn van water met pigment en ga je uiteindelijk aan het werk met je eigen werkstuk. 

Deze beginnerscursus is een eenmalige workshop van 2,5 – 3 uur waarbij geen enkele ervaring nodig is. Beginnend met een experimentele instructie gaan we daarna gezamenlijk een schildering opbouwen om de verschillende technieken toe te passen. Het laatste gedeelte van de workshop is er ruimte om zelf aan het werk te gaan en kun je, daar waar nodig of gewenst, persoonlijke tips krijgen. 

Hou Instagram en deze website in de gaten voor komende workshops.
Wil je graag zo’n workshop op jouw locatie? Stuur mij een berichtje om dit te plannen!

Aankomende workshops

Contact

Naam(Vereist)
Ik wil meer informatie over
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van deelnemers

Sanne is een vrolijke creatieveling die met veel enthousiasme haar passie voor aquarelleren over brengt. Daarbij heeft ze zelfs in een grotere groep aandacht voor het individu waardoor iedereen met een trots gevoel en een mooi kunstwerk naar huis gaat. 

Willemijn / 16 apr '24

Geweldig leuke workshop. Lekker tempo erin met voldoende theorie. Maar vooral geeft Sanne een gevoel van vertrouwen mee dat je iets moois kan maken. Met verrassend resultaat.

Eveline / 10 feb '24

Sanne weet laagdrempelig te vertellen hoe je het aquarellen kunt aanpakken en geeft goede voorbeelden uit haar eigen werk. Binnen een paar stappen sta je met verbazing naar je eigen papier te kijken! Los van haar deskundigheid creëert ze ook een leuke en ontspannen sfeer. Echt een aanrader!

Esther / 4 nov '23