Verzending:

Op dit moment kan je bestelling alleen in Nederland geleverd worden. Je bestelling wordt, mits anders aangegeven, binnen twee werkdagen verzonden.

De bestelling wordt verzonden in een envelop of (brievenbus)pakketje, de producten die je besteld zullen met zorg en liefde verpakt en verzonden worden, zodat ze beschermd zijn tegen waterschade en/of stoten. 

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling. De verzendkosten beginnen bij €0,98 voor een envelop onder de 20g. De verzendkosten lopen op tot een brievenbus pakketje tussen de 350g en 2kg voor €4,10.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.

Betalen kan via IDeal in de webshop of contant wanneer je kiest voor afhalen.

Heb je een vraag over de levering, kosten of het retourneren? Stuur vooral een berichtje naar sanne@agirlinthefield.com of bel naar +316 50676320 en dan probeer ik je zo goed mogelijk te helpen.

Retourneren:

Allereerst hoop ik natuurlijk dat je blij bent met je bestellingen en dit aansluit bij je verwachtingen. Maar is dit onverhoopt toch niet het geval, dan zoek ik graag samen naar een oplossing. Neem binnen 14 dagen contact op met mij via de mail; sanne@agirlinthefield.com.

De verzendkosten bij een retourverzending zijn voor de koper.